gaugecare.com

Balatoni Yacht Bérlés

May 13, 2022, 7:36 pm
  1. És vízvezeték szerelő
  2. Balatoni hajóbérlés, vitorlás hajó és elektromos hajó bérlés

Az árak órás hajóbérlésre vonatkoznak a vitorlások és motorcsónakok esetében is. Nagyobb létszámnál, csapatépítéseknél egyedi ajánlatot adunk. Hajóbérlés és hajós programjaink Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajó kirándulások a Balatonon Sétahajózás a Talizmán yachton Lánybúcsú-legénybúcsú szervezése Vízitaxi bérlés

És vízvezeték szerelő

Wia 345 elektromos motoros yacht 12 férőhely (személy) 10. 45 hosszú (m) 0. 7 merülés (m) Kabinok száma: 1 Fekvőhelyek: 4 fő Befogadóképesség: 12 fő A WIA 345 elektromos motoros yacht vezetője és utasai luxus körülmények között érezhezik magukat. A franciaágyakkal, borhűtővel, zuhanyzóval és mellékhelyiséggel is felszerelt belső tér 4 fő számára biztosít kényelmes alvási lehetőséget. A tágas, napozó deck-kel, fürdőplatformmal, hűtővel és főzőlappal kialakított külső tér, akár egy 12 fős társaság magasabb szintű igényeit is kielégít. A WIA 345-t külső és belső adottságai kiemelt reprezentációra, fogadásokra is alkalmassá teszik a hajót.

Egész napos vitorlázás korlátlan italcsomaggal, zavartalan fürdés és bulizás a Balaton közepén, buli belépők Siófok legjobb szórakozóhelyeire, szállás az exkluzív vitorlás kikötőben, másnapra pedig egész napos wellness. Ezeket mind magában foglalja Felejthetetlen hétvége fantázia nevet kapott csomagunk. És mindezt egy lényegében egy szállás árán. Szerintünk verhetetlen:) Vitorlázás, sörözés, bulizás és fürdés a Balaton közepén. Soroljuk egyáltlalán tovább vagy már írjátok ez e-mailt az időpontfoglaláshoz? 2 órás, fél napos és akár egész napos programra is van lehetőség, italcsomagokkal és bulibelépőkkel igény szerint. Siófoki indulás esetén egy túlparti (Balatonfüred, Tihany, Csopak) borkóstolóval is kiegészíthető a vitorlázás, ha szeretnétek. Mindenkinek fejtörést okoz, hol tegye fel a nagy kérdést. Had segítsünk ebben! Ha egy vitorlást választasz, a Balaton közepén a naplementében hajózva, azt a választ fogod kapni, amire számítasz. Szívesen teljesítünk extra kéréseket is, készítünk be italokat, és szálláslehetőséget biztosítunk éjszakára a vitorlás kikötőben.

Fedezze fel a Balaton szépségeit vitorlás hajóink fedélzetéről! Béreljen hajót nálunk. Ha nincs hajóvezetői engedélye, akkor sem kell lemondania az élményről, mert igény esetén szakképzett kapitányt is biztosítunk az ön számára! Vegyen részt barátaival, családjával, munkatársaival egy kellemes napon a Balatonon. Megismerkedhet a Balatonnal, a vitorlázással. Csobbanjon a Balaton közepén egy felsőkategóriás Jeanneau 349 -es Yacht fedélzetéről, napozzon a decken, vagy csak egyszerűen gyönyörködjön a balatoni táj szépségében. Töltsön el pár éjszakát a kikötőben vagy a vízen a csillagos ég alatt. Mindezt magas komfortot adó körülmények között. A hajóbérlés mellé programokat is kínálunk önnek. Fél-egynapos vagy többnapos programjainknál a hajózást aktív és passzív programokkal tesszük még színesebbé. 7 db 2018-as gyártású 3 kabinos Jeanneau 349 -es Yacht Már az első pillantásra a Sun Odessey 349 lenyűgöz letisztult vonalaival, belső tágas tereivel és a barátságos cockpittel. Nagyszerű ötvözete a gyors, komfortos és biztonságos hajónak.

  • Luxus Yacht Bérlés (20 ORSZÁG 15 EZER HAJÓ)
  • Sakk élő pontszám
  • Eladó táska varrógép - Magyarország - Jófogás
  • Casio illuminator óra beállítása mini
  • Fenyőtobozból figurák készítése - Receptkereső.com

Balatoni hajóbérlés, vitorlás hajó és elektromos hajó bérlés

balatoni yacht bérlés 1 balatoni yacht bérlés map

"Még nem tud vitorlázni? Nincs hajóvezetői engedélye? Vitorlásbérlés első alkalommal? Nálunk erre is van megoldás. Ha nincs jogosítványa, béreljen hajót kormányossal. " Vegyetek részt ti is egy páratlan élményben egy bérelt Bavaria fedélzetén, és hanyagoljátok kicsit a tömött strandokat! Vitorlás bérlés árak a Balatonon, Balatonfenyvesen a Bavaria Yacht-nál A vitorlás bérlés árai, mint sok más helyen a Bavaria Yacht-nál is változóak. A vitorlás bérlés ára először is függ attól, hogy szezon van-e vagy sem, hétvég, vagy hétköznap, és természetesen a kiválasztott hajó típusától, nagyságától is, illetve, hogy hány napra lesz kibérelve, azaz más a tarifa egy napra, és más egy teljes hétre. A vitorlás bérlés árai 25. 000 Ft-nál kezdődnek, de típustól és időszaktól függően változnak, ide kattintva tájékozódhattok a pontos vitorlás bérlés árakról, valamint a hajó típusok mellett is fel vannak tüntetve. A vitorlás bérlés egyéb költségei, és a fizetés módja 50% előleg a hajó foglalásakor, 50% a hajó átvétele előtt 14 nappal.

balatoni yacht bérlés szeged deszk

Fedezd fel és erősítsd meg a csapatod emberi értékeit a Balaton vizén! ISMERD MEG IGAZÁN, KIKKEL DOLGOZOL! Miközben suhantok a vízen, süt a nap és gyönyörködtök a balatoni tájban, a fedélzeten új oldaláról ismerhetitek meg azokat az embereket, akikkel minden nap együtt dolgoztok. A parton magatok mögött hagyjátok a mindennapi gondokat és a stresszt. Szelitek a habokat, dagad a vitorla, és csak Ti léteztek. A hozzánk érkezők többsége arról számol be, hogy igazán a vitorlázásban tud kikapcsolódni, nincs telefon, nincs e-mail. Program A csapatépítés célja szerint választhattok már összeállított csapatépítések közül vagy kidolgozhatunk teljesen egyedi programot is. időtartam A csapatépítés program időtartama 3 órától akár több napos miniversenyig terjedhet, így biztosan megtaláljuk a neked és csapatodnak megfelelő megoldást. Használautó Regatta vitorlás csapatépítés ÉLMÉNYVITORLÁZÁSTÓL A HÁZIVERSENYIG Csapatépítő tréningjeink gyakran 1-2 órás elméleti felkészítéssel indulnak, mely során az alapvető tudnivalókat és a hajóvezetés alapjait ismertetjük a csapatokkal.

Vízparti rendezvényhelyszín Hullám Terasz elnevezésű vendéglátó egységünk közvetlen a balaton-parton helyezkedik el a siófoki vitorlás kikötőben. Büszkén állítjuk, hogy a Balaton egyik legszebb panorámájával rendelkezik a helyszín. Tökéletes választás kisebb családi rendezvények, illetve akár 150 fős céges események megtartására is. Vitorlás kirándulások, rendezvények előtt vagy után szintén tökéletes választás egy ízletes grill ebédre vagy vacsorára. Ha igazi horgász vagy, és régóta szeretnéd kipróbálni milyen süllőzni a Balaton közepén egy vitorlásról, akkor a legjobb helyen jársz. Természetesen az sem gond, ha most ismerkedsz a horgászattal, egy életre szóló élmény lesz a vitorlás horgászat. A hajó-és túravezetőn kívül, igény esetén minden további szükséges felszerelést is biztosítjuk. A néhány órás éjszaka süllőzéstől kezdve a több napos túrára is lehetőség van, opcionálisan hajón alvással. A vitorlázás már önmagában szuper választás egy lánybúcsúra, de hogy még tökéletesebbé tegyük az utolsó nagy bulit, több komplett csomagot is összeállítottunk.

gaugecare.com, 2024 | Sitemap