gaugecare.com

Trófea Panzió Szálka | Vendégház Trófea - Étterem És Szállás Szálka (Magyarország Szálka) - Booking.Com

May 14, 2022, 12:12 am
  1. Szálkai Horgásztó | szalka.hu
  2. Vendégház Trófea - Étterem és Szállás Szálka (Magyarország Szálka) - Booking.com
  3. Trófea Étterem és Szállás - Szálka, Szálka – 2022 legfrissebb árai
  4. Főoldal - Trófea Étterem és Szállás Szálka
  5. Trófea Étterem és Szállás Szálka - Szallas.hu

Szekszárdon közvetlenül a vasútállomás épülete mellett találunk parkolót. Érdemes Szekszárdon hagyni az autót, hiszen ez a túra egyik végpontja, a másik pedig innen elérhető közvetlen busszal.

Szálkai Horgásztó | szalka.hu

Látnivalók a közelben Szálkai horgásztó, strand és kemping A falu határában, gyönyörű völgyben fekszik a több, mint 2 kilométer hosszú, két részből álló szálkai tó. Az első tó a horgászás szerelmeseinek tartogathat kellemes időtöltést, a második tó partján pedig strand és kemping található. A víz minősége kiváló, az ide látogatók gyönyörű, nyugodt környezetben élvezhetik a strandolás örömeit. Mausz kápolna A Decsről Szálkára vezető út mellett, Görögszó felett magaslaton (kilátással a Sárközre a Dunáig) szabadon álló, egyhajós kápolna, Ny-i homlokzata elé enyhén kilépő toronynyal, a hajónál keskenyebb, poligonális záródású szentéllyel, a szentély felől kontyolt nyeregtetővel. A tornyot támasztó féloromzatok végén pillérre állított váza. A torony tengelyében nyíló kapu szemöldökgerendáján építési évszám és az építtetők neve. A belsőben poroszsüveg födém. 1891-ben építtette a szálkai Michael és Anna Mayer. Nevét a húsvéti Emmausz-járásról kapta. A 20. század végére használaton kívül, romos.

Vendégház Trófea - Étterem és Szállás Szálka (Magyarország Szálka) - Booking.com

Helyreállítva: 1993. Szerb Ortodox Kolostor és Templom, Grábóc A grábóci szerb ortodox kolostor és templom (szerbül: Manastir Grabovac) a Tolna megyei Völgység egyik "világtól elzárt", erdővel borított dombok között megbújó kisközségében Grábócon található, ahová 1580-ban érkeztek ortodox szerb szerzetesek a dalmáciai szerb Dragovity kolostorból. A faluban akkoriban már éltek a törökök elől korábban ide vándorolt szerb családok. A kolostor összes épülete 1994 óta ismét a magyarországi szerb ortodox egyház tulajdonában van. A hely több évszázadon át a "magyarországi szerb kultúra Athénje", a magyarországi szerb ortodox papképzés központja volt. Sötétvölgy Sötétvölgy kedvelt kirándulóhely, amely Szálkától nagyjából 7km-re fekszik és az oda vezető út kitűnő gyalogtúra az erre vágyóknak. A gyönyörű erdős környezetben horgásztó, pihenő- és tűzrakóhelyek, tanösvény és játszótér várja a túrázókat.

Trófea Étterem és Szállás - Szálka, Szálka – 2022 legfrissebb árai

A fogadó kilenc szobával rendelkezik. A panziónkban 5 db francia ágyas, 3 két ágyas, illetve 1 három ágyas szoba található. Ingyes parkolási lehetőséggel. 7121 Szálka, Táncsics utca 56. (Magyarország) Mariann vagyok, köszönjük, hogy a választod! Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a "Lefoglalom" gombra, csak 2 perc az egész. Ajándékba 16 db programkupont adunk neked, amit Szálka és környékén tudsz felhasználni. Ha segíthetek, keress bizalommal: Trófea Étterem és Szállás Szálka foglalás, szoba árak Foglalás, szoba árak A pontos árakhoz kérlek add meg utazásod időpontját! Reggelivel Trófea Étterem és Szállás Szálka értékelése 9. 3 a lehetséges 10 -ből, 67 hiteles vendégértékelés alapján. Személyzet: Tisztaság: Ár/Érték: Komfort: Szolgáltatások: Étterem: Megközelíthetőség: Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a felhasználói Már 1 716 000 hiteles egyéni vendégértékelés " Tisztasag, kedves közvetlen szemelytet " Sófalviné Hajas Adrienn - munkatársak 2 nap alapján 1 hete " Rugalmas, kedves személyzet, szép környezet " Fiatal pár 2 nap alapján 3 hónapja " Kivalo reggeli, nagyon jo elhelyezkedes. "

Főoldal - Trófea Étterem és Szállás Szálka

Panzió Trófea Étterem és Szállás - Szálka 7121 Szálka, Táncsics Mihály utca 56., Magyarország – Pazar helyen | Térkép Ez a szállás 6 perces sétára van a vízparttól. Szálkán várja vendégeit a Trófea Étterem és Szállás - Szálka. A panzióban svédasztalos vagy à la carte reggeli fogyasztható. A kellemes kikapcsolódásról terasz is gondoskodik. Pécs 38 km-re van. terasz A vendégeit szeretettel váró Trófea Étterem és Szállás - Szálka 2021. szept.

Trófea Étterem és Szállás Szálka - Szallas.hu

  1. Látnivalók | szalka.hu
  2. Melyik a legjobb szálkai szálloda, panzió? Szálkai szállások rangsora vendégvélemények alapján
  3. Decathlon gyerek dzseki 3
  4. Használt gepida kerékpár eladó potencianövelés
  5. Paszta : FostTalicska
  6. Ultrahangos vadriasztó aurora
  7. Trófea Étterem és Szállás - Szálka, Szálka – 2022 legfrissebb árai
  8. Szerelem van a levegőben 46 rész magyarul videa video
  9. Trófea Fogadó Szálka - Hovamenjek.hu

A panzióban lehetőséged van... Trófea Fogadó Szálka A Trófea Éttermet és Szállást 2017-ben nyitottuk meg, azzal a szándékkal, hogy a helyi és környékbeli vendégek mellett, a faluba látogató családokat is vendégül láthassuk. Szerettünk volna egy igazi vidéki hangulatú kisvendéglőt és panziót egy helyen a falu központjában, mindenhez közel és mégis... Várfy Falusi Vendégház A festői szépségű, tiszta levegőjű, csendes, 600 lelket számláló dimbes-dombos völgységi falu ideális környezet a kikapcsolódni, pihenni vágyóknak. Valóságos horgászparadicsom, de kedvező egyéb vízisportok szerelmeseinek és kutyatulajdonosoknak is. Reméljük Ön is megszereti otthonunkat és hamarosan... Találatok száma: 3 Horog Étterem Hangulatos étterem a szekszárdi borvidéken, ahol alkalomhoz illő vendéglátással várjuk. Lajvér Borbirtok, Bisztró és Borhotel A négy táblán kialakított harminc teraszos ültetvény tökéletesen idomul a Lajvér patak medréhez, ami különleges és természetes mikroklímát biztosít a birtoknak. A Lajvér Borbisztró 80 fő befogadására alkalmas, amely kiváló lehet csapatépítő tréningeknek, kisebb konferenciáknak, partneri- és családi... A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

  1. Vir sziget apartman magyar tulaj
  2. Meggymag párna dm meaning
  3. Vármegyeháza menü étlap

gaugecare.com, 2024 | Sitemap