gaugecare.com

Yankee Candle Árgép - Vásárlás: Yankee Candle Gyertya, Mécses - Árak Összehasonlítása, Yankee Candle Gyertya, Mécses Boltok, Olcsó Ár, Akciós Yankee Candle Gyertyák, Mécsesek

May 13, 2022, 10:12 pm

Serkenti az immunrendszert, így megakadályozza a megfázást, az influenzát, csökkenti a pattanást, a lázat és a fejfájást. Afrodiziákum... Hatásai: < /p> Külsőleg hígítva ● baktériumölő, ● dezodoráló, ● tonizáló, ● faggyúmirigy szabályozó, ● összehúzó, ● sejtképző, ● gyulladáscsökkentő, ● hajfényesítő,... Közismerten hatékony fertőtlenítő, gombaölő, sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatású. Enyhíti a légúti betegségek tüneteit, erősíti a szervezetet és az immunrendszert. HATÁS... Felhasználható kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez. Az illóolajokról... A levendula illóolaj, a világ legkedveltebb parfüm-alapanyaga. Fűszeres illata szinte mindenki előtt ismert. Levendula 100% tisztaságú, természetes illóolaj - Antibakteriális,... Téli fűszeres illatkeverék, a narancs és a vanília illatjegyeivel. Használata: emulgeálással készült krémek illatosítására balzsamok, olajok, vízmentes készítmények illatosítására... Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat.

Discount

Company

Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket. Hasonló termékek Cookiekat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk számodra. A Kert- és Otthonbolt böngészésével elfogadod a cookiek alkalmazását. Tovább

CHERRY BLOSSOM ÜVEGGYERTYA - Vintage World

  • Megyei Lapok
  • Vásárlás: Yankee Candle Gyertya, mécses - Árak összehasonlítása, Yankee Candle Gyertya, mécses boltok, olcsó ár, akciós Yankee Candle Gyertyák, mécsesek
  • David bowie családja
  • Yankee candle árgép candle
  • City hostel corvin telefonszám 2020
  • Dam Tf Elektromos Kapásjelző Szett, Elektromos Kapásjelző Szettek, Bojlis Kapásjelző Szett, Prologic
  • REGIO Játék | Plüss tacskó, kulcstartó 10 cm, 2 féle
  • Kábel szigetelési ellenállás mérési jegyzőkönyv minta
  • Eladó horgász nyaraló balatonszemesen
  • Yankee candle árgép company

Review

Több mint 25 éve a legnagyobb tudással, szenvedéllyel, hosszú évek tapasztalatával fejlesztjük – a saját kutató laboratóriumunkban – az innovatív professzionális és lakossági kozmetikai termékeinket. A biotechnológiailag előállított komplexeket és aktív összetevőket – növényi-, gyümölcs- és zöldség-kivonatokat, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta- és borostyánkő kivonatokat, aranyat, növényi őssejteket, hyaluronsavat, peptideket, vitaminokat ötvözzük egymással. Technológia A vásárlók növekvő elvárásait és a trendek változását figyelembe véve, a Bielenda ideálisan kapcsolja össze a gazdag növényi összetevőket a legújabb technológiai és kozmetológiai fejlesztésekkel. Ez lehetővé teszi a legmagasabb hatással rendelkező kozmetikumok gyártását, miközben megfelelnek a szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak. A BIELENDA kozmetikumok hatékonyságát a Kutatóközpont figyelemmel kíséri, amely különleges, speciális termékeket állít elő fejlett formulákkal.

Vásárlás: Illóolaj árak összehasonlítása - Gyömbérolaj

A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Weboldalunkon... Ylang Ylang illatú füstölő... Piros rózsa illatú füstölő... Lágy, bársonyos, meleg, gyantás illat. Gátolja a rothadásos folyamatokat úgy a testben, mint a lélekben. Felerősíti a frissen érkező energiát, tisztítja és megújítja az aurát. Segít... A GOLOKA sorozat a masala füstölõk csoportjába tartozik. A masala füstölõk gyártásához különbözõ gyógynövények és egzotikus fűszerek õrleményeit használják. Ezenkívül tartalmaznak fagyantákat,... Az Éden tartózkodóan aromás illat az édenkert fűszereivel. Füstölőinket... Méretek: 2x4x21. 5 cm Anyaga: fa... Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

3790 Ft – 9890 Ft Szeretnél e-mail értesítést kapni, amikor újra elérhetővé válik? Leírás További információk Az illat A tavasz legfrissebb virágainak elbűvölő együttese, amely minden helyiséget rózsaszínné és boldoggá varázsol. Yankee Candle® klasszikus üveggyertyák A már védjegyünkké vált üveggyertyák hagyományos formavilága a meleg és nyugodt stílust tükrözi. A kényelmesen és egyszerűen használható klasszikus termékcsalád üveggyertyái hosszantartó és élethű illattal töltik meg otthonod. Méret Kicsi, Közepes, Nagy

Az illóolajról az emberek 80%-a a jó közérzetre, kellemes életérzésre; 60%-a gyógyhatásra és az egészségmegőrzésre; 50%-a pedig a romantikára és meghittségre gondol. Pedig ez nem minden!... Aromalámpában használva kellemes illatot, közérzetet biztosít otthonunkban, egyéb helyiségekben. Használata: emulgeálással készült krémek illatosítására balzsamok,... A nyugat-indiai szantálfa (Amyris balsamifera) a szantálfaként ismert kelet-indiai szantálfával (Santalum album) ellentétben Földünk nyugati féltekéjén, Közép-Amerikában, Haitin honos,... A bergamott gyümölcs a citrusfélék csoportjába tartozik. Nagyon keserű lévén nem fogyasztják, a gyümölcs héjjából kivont esszencia előállításához termesztik. A bergamott illót széles... A nyári rét jellegzetes növényének vidám és fűszeres illata. Aromalámpában használva kellemes illatot, közérzetet biztosít otthonunkban, egyéb helyiségekben. Az illóolaj... Aromalámpában használva kellemes illatot, közérzetet biztosít otthonunkban, egyéb helyiségekben Használata: emulgeálással készült krémek illatosítására balzsamok, olajok,... A tavaszi rét egyik meghatározó virágillata, mely nehéz, édeskés, erőteljes virágos jegyeket hordoz.

Aromalámpában használva kellemes illatot, közérzetet biztosít otthonunkban,... Antibakteriális, gombaölő, fertőtlenítő, parazita és vírusellenes. Légúti betegségeknél és megfázás esetén használatos. feszültség, Reuma, kimerültség és izomgörcs esetén használható... Az édes vanília az egyik legkedveltebb illatosító. Az illóolajokról Az illóolajról... Termék összetétele:Az illóolajról az emberek 80%-a a jó közérzetre, kellemes életérzésre; 60%-a gyógyhatásra és az egészségmegőrzésre; 50%-a pedig a romantikára és meghittségre gondol... Kellemes csoki illatú szappan és fürdőkozmetikum készítéséhez használhatjuk. Karácsonyi illatvarázs készítéséhez szoba, vagy autó légtér illatosításhoz is alkalmas Használata:... A citromolajnak, a maga frissítő vidám aromájával, számos felhasználása van a kozmetikában. Alkalmas a zsírosodó, eltömődött pórusú, komedonos arcbőr ápolására, törékeny körmök, zsíros... A narancs héjából préseléssel nyert illóolaj, gyümölcsös illata miatt nagyon közkedvelt. Az illóolajokról Az illóolajról az emberek 80%-a a jó közérzetre, kellemes életérzésre;... Baktériumölő, idegnyugtató, erősítő, gyulladáscsökkentő.

gaugecare.com, 2024 | Sitemap