gaugecare.com

Sirius Radio Hu

May 14, 2022, 12:02 am
  1. Sirius Rádió
  2. Tisztázta egymással a rádiós kirohanást Bowman és Kyle Busch
  3. Sirius Rádió - ÉLŐ ADÁS - Sirius Rádió online hallgatás
  4. SIRIUS MEDIA Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése
  5. Rádiós műsorszolgáltatók – Wikipédia
  6. Sirius Rádió | Szabad Rádiók Magyarországi Szervezete

Nyilvánvaló, hogy keveset tudnak a professzionális rádiózásról, és szívesen látnák a segítséget, de nem tolonganak a Sirius ajtajában a fiatalok, égve a szereplési vágytól. Voltak ifjabbak, zenés, műfaji műsorokkal, de most csak ők négyen vannak, és a műsor nagyobb részét egyedül viszi Laczy úr. A hallgatók inkább az idősebbek táborába tartoznak, akiknek "nehezére esik már az olvasás", vagy nagy örömüket lelik a kívánságműsorban. Az adó zenei radikális eklektikája alapján azonban "nincs olyan aki harminc percen belül nem hall magának való zenét", legyen szó akár house-ról, ami az idén 72. életévét töltő rádiós szájából igen komikusan hangzik. A Sirius rádiónak tehát Lacy István nyugdíja képezi a költségvetését, azért adnak műsort csak heti öt napon és csak délután, mert ennyire futja az idejükből. Az önkormányzat a másfél évtizedes fennállásuk óta százezres nagyságrendben támogatta őket, vállalkozókról szó sincs, alkalmanként hoz a postás egy-egy borítékot, amiben ezresek lapulnak. Az ORTT pályázata legalább arra lehetőséget adott, hogy ne legyen törvényellenes az, amit csinálnak, de történetük során sok harcot megvívtak, és a jövő bizonytalan.

Sirius Rádió

Tudom-e a SiriusXM-et a számítógépre? Igen. A streaming SiriusXM használatával meghallgathatja az összes csatornát Mac, PC, Android készülékek, iPhone, iPad, iPod touch és egyebek között. Jelenleg a SiriusXM ingyenes? Igen. A Sirius ingyenesen használható, miután regisztrált egy ingyenes 30 napos előfizetésre. Ebben a bejegyzésben a Sirius XM Player alapvető bemutatását ismerteti. Letöltheti és használhatja a Sirius XM Player alkalmazást kedvenc műholdas rádióinak meghallgatására. Ezenkívül bemutatjuk a SiriusXM műholdas rádiók rögzítésének egyszerű módját. Letöltheti a könnyen használható felvevő szoftvert, és kipróbálhatja. Mit gondolsz erről a hozzászólásról? 1 2 3 4 5 Kiváló Értékelés: 4. 6 / 5 (az 77 értékelés alapján)

Tisztázta egymással a rádiós kirohanást Bowman és Kyle Busch

RB 46O2 A készülék hazánk első elektronikus-hangolású vevőkészüléke, amelynek URH részét varicap diódákkal hangolják, programozó nyomógombokkal, ill. potencióméterrel. Mivel a készülék hordozható táskarádió- ami 9 Volttal működik- ezért a varicap diódák hangolásához szükséges kb. 2O Voltos feszültség előállításáról külön kellett gondoskodni. Ezt úgy oldották meg, hogy egy Szovjet gyártmányú KT 315 B tranzisztorral egy kisfrekvenciás záró oszcillátort készítettek. Az oszcillátor tekercsein kívül egy harmadik tekercset is tettek ugyanarra a vasmagra, annyi menetszámmal, hogy meglegyen a szükséges váltakozó feszültség. Ezt egyenirányítják majd szűrik, és a megfelelő stabilizálás után előáll a hangoláshoz szükséges feszültség. A készülék HF előerősítőjénél is találunk eddig még nem alkalmazott megoldást. Ugyanis a végfokozat meghajtója egy TA 22O-O1 típusú IC. Ez még egy "kezdetleges" integrált áramkör, amely mindössze két tranzisztort tartalmaz. A vevő 12 tranzisztorral, 6 diódával és egy szelén hálózati egyenirányítóval működik.

Sirius Rádió - ÉLŐ ADÁS - Sirius Rádió online hallgatás

hódolok. Azokat az igényeket szeretném kielégíteni, melyeket a hallgatók főműsoridőben nem hallhatnak. Remélem, még sokáig állhatok a hallgatók szolgálatára. Műsorvezető - Karsai Ilona vagyok, a vasárnapi Turmix című életmódmagazin szerkesztő-műsorvezetője illetve a nóta-és dalkívánságműsor kéréseinek tolmácsolója. 1998 nyarán kezdtem pályafutásom a Sirius rádiónál, akkor még diákéveim alatt szabadidőmben riporterként dolgoztam, majd a hírolvasással és végül a műsorszerkesztéssel-és vezetéssel is foglalkoztam. Jelenleg minden vasárnap 8 órától egészen 12 óráig a Turmix című életmódmagazinban különböző praktikákat és tippeket próbálok összegyűjteni a hölgyeknek, amelyekből persze Önök mellett én is tanulhatok. Ezenkívül 12 órától 14 óráig a nosztalgia kívánságműsorban az Önök kéréseit tolmácsolhatom. Remélem még sokáig! Műsorvezető, marketing - < Programigazgató - 1984. február. Megszülettem Kiskunfélegyházán. Két évre rá, 1986. áprilisában Csernobil… A radioaktív felhő elérte Magyarországot is.

SIRIUS MEDIA Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése

Hozzáférjen több száz On Demand műsorhoz, és keverje össze a SiriusXM zenét és komédia csatornákat, így többet hallana a kívánt dolgokról. Csakúgy, mint sok más Sirius XM Player felhasználó, akkor továbbra is a kedvenc előfizetéseit hallgathatja, mint például a "Howard Stern", "David Choe megöli", "Wendy a Wendynél" és a Sirius XM Online Player-en. Fel kívánja venni a kívánt rádiótartalmat a további lejátszáshoz? Ehhez számíthat a szakemberre SiriusXM rádióvevő. Először letöltheti és telepítheti a számítógépére. 1 lépés Indítsa el a SiriusXM rádióvevőt Töltse le, telepítse és nyissa meg a számítógépén ezt a nagy teljesítményű SiriusXM rádiófelvevő szoftvert. 2 lépés Testreszabhatja a felvételi beállításokat Kattintson a "Hangrögzítő" gombra a "Hangrögzítés" felület megnyitásához. Amikor belép a SiriusXM rádiós felvevő fő felületére, akkor felveheti a SiriusXM streaming rádiót a rendszer audio és mikrofon hangjából. Segíthet a hangfelvétel WMA / AAC / MP3 / M4A formátumban, így igényeinek megfelelően kiválaszthatja a megfelelő kimeneti hangformátumot.

Rádiós műsorszolgáltatók – Wikipédia

  • Már a Kiskunságban is fogható a Rádió 1
  • Rádió 1 Sirius - FM 91.1 (Kiskunfélegyháza) | FM 88.2 Mhz (Kiskunmajsa)
  • Rádiós műsorszolgáltatók – Wikipédia
  • Sirius Rádió - ÉLŐ ADÁS - Sirius Rádió online hallgatás

Sirius Rádió | Szabad Rádiók Magyarországi Szervezete

SIRIUS MEDIA Korlátolt Felelősségű Társaság A Céginformáció adatbázisa szerint a(z) SIRIUS MEDIA Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon bejegyzett korlátolt felelősségű társaság (Kft. ) Adószám 26234218203 Cégjegyzékszám 03 09 131394 Teljes név Rövidített név SIRIUS MEDIA Kft. Ország Magyarország Település Kiskunfélegyháza Cím 6100 Kiskunfélegyháza, Ady Endre utca 12. Fő tevékenység 6010. Rádióműsor-szolgáltatás Alapítás dátuma 2017. 12. 19 Jegyzett tőke 3 000 000 HUF Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2020. 31 Nettó árbevétel 37 510 000 Nettó árbevétel EUR-ban 102 731 Utolsó létszám adat dátuma 2022. 03.

Üdvözletem! Hátha segít ez a pár sorom, de hangsúlyozom!, nincs tapasztalatom a géppel. Utoljára a kilencvenesévek elején volt ilyen gép előttem, bagatell problémával. Tehát a belső felépítés megoldásaira, elrendezésre már nem emlékszem. Ebből a gépből többféle alkatrész felépítésű urh-s egységű változat készült. (mégha ugyanazt a rajzot is adták mindhez, akkoris) Egy fórumoldal bejegyzését tudom ide idézni, talán ez a gond: " Van egy kis fém doboz benne, egy kt-s tranyóval, ott 30 v feszültségnek kell lennie, a kis kt szeret meghalni. Akkor nincs URH. " A kt-s tranyó az laposka, narancssárga-piros szovjet típus szalaglábakkal általá megnézve háromféle van a készülékben:kt 315 b, a, és g jelű Cirill betűvel valószínű most melyikre céloztak az idézett egy mondatban.............. én a rajz alapján g jelűre tippelek. Végig feltételes módban fogalmaztam, nem véletlenül. Egyéb ötletem sajnos nincs. @:O)

- Saját hírszerkesztőségünk dolgozik a korrekt és leggyorsabb informálásért, ezért 24 településről saját tudósítói hálózatot építettünk ki az elmúlt évek alatt. - Hétfőtől péntekig minden délelőtt 10:00 órától 12:00 óráig Háttér című közszolgálati magazinműsorunk hallható, melyben az aktuális információk mellett a hallgatóink hozzánk eljuttatott kérdéseire is választ keresünk, illetve hallgatóink véleményét is kikérjük egy-egy kérdésben, és stúdióvendégeinknek, a területben érintett és kompetens szakértőknek ők is feltehetik kérdéseiket. - Egész héten, minden nap 12 órától negyed órás krónikaműsorban, a Hírösszefoglalóban foglaljuk össze a legjelentősebb, a régiót érintő eseményeket, telefonos interjúkkal, riportokkal, tudósításokkal. - Minden nap 12-től 14 óráig Kívánságműsor áll a hallgatók rendelkezésére, melyben hetente több száz hallgatói üzenet (SMS, e-mail, telefon), kérés és kívánság is elhangzik. A Sirius Rádió előre szerkesztett, naponta nyilvánosságra hozott, állandó, sávos felépítettségű műsorral áll a hallgatók rendelkezésére.

3 lépés Kapcsolja be a Sirius XM Online Playert Játssza le a rögzíteni kívánt előfizetést a Sirius XM Online Player segítségével. 4 lépés Rögzítse a SiriusXM műholdas rádiót Kattintson a piros "REC" gombra a Sirius XM Online Player lejátszott hangfájl rögzítésének megkezdéséhez. Kattintson a "Stop" gombra, amikor a játék befejeződött. Ezt követően megtekintheti és elmentheti a rögzített rádiófájlt. Bónusz tipp: Blu-ray lejátszó Abban az esetben, ha nem tölti be a Sirius XM audiót, itt egy nagyon hasznos eszköz ajánlott, Aiseesoft Blu-ray lejátszó. Blu-ray lejátszó A Blu-ray lejátszó egy nagy teljesítményű lejátszó, amely zökkenőmentesen képes lejátszani a Blu-ray lemezt, Blu-ray mappát, Blu-ray ISO fájlt és a közös médiafájlokat és videókat. Játsszon Blu-ray lemezt / mappát / ISO fájlt a számítógépen. Bármely videó formátum lejátszása, beleértve a HD és a 4K formátumot is. Veszteségmentes hanghatás és HD képminőség Milyen eszközök közvetíthetik a SiriusXM lejátszót? A SiriusXM lejátszót streaming lehet a Roku, az Amazon Fire TV és az Apple TV.

gaugecare.com, 2024 | Sitemap