gaugecare.com

Ebook Olvasó Árukereső

May 13, 2022, 7:08 pm
  1. E-book olvasó | Novashop Számítástechnika Webáruház
  2. Vásárlás: PocketBook E-book olvasó - Árak összehasonlítása, PocketBook E-book olvasó boltok, olcsó ár, akciós PocketBook E-book olvasók

Hama Arezzo Ebook olvasó tok, Paperwhite, fekete (216436) 7 299 Ft + 990 Ft szállítási díj Termékleírás Szín: Fekete, Termék típusa: Ebook olvasó tok, Kompatibilis gyártók: Kobo, Kindle Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

E-book olvasó | Novashop Számítástechnika Webáruház

8 inch kijelző mérettel 1404 x 1872 Gyártó: PocketBook Modell: InkPad 3 (PB740-X-WW) Leírás: Használja ki a készülék nagyszerű előnyeit Az új e-könyv olvasó tervezésekor az elsődleges szempont az abszolút kényelem és kiváló felhasználói élmény biztosítása volt az olvasás szerelmesei számára. A 7, 8 hüvelykes E Ink Carta kijelző 300 DPI felbontása a hagyományos, papíralapú könyv olvasási élményét nyújtja, miközben az e-könyv olvasó számos fejlett funkciója túlmutat a papíralapú médium korlátain. A képernyő modern jellemzői garantálják az éles betűmegjelenítést és a kiváló olvasási élményt, illetve hogy több órányi olvasás sem fárasztja szemeit. Szárnyalja túl az elvárásait A SMARTlight technológia révén nem csupán a fényerő állítható, hanem az elülső megvilágítás színhőmérséklete is. Automatikus módban a SMARTlight a fény intenzitása és színhőmérséklete szerint határozza meg a megfelelő beállítást, figyelembe véve a napszakot és az emberi bioritmust. A PocketBook InkPad 3 továbbá támogatja a napszakokra vonatkozó elülső megvilágítási sablonok létrehozását, így bármely órához beállításokat rendelhet napirendjének és személyes preferenciáinak a függvényében.

© 2022. Minden jog fenntartva! Euronics Műszaki Áruházlánc - gépek sok szeretettel. Áraink forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. A feltüntetett árak, képek leírások tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságért nem vállalunk felelősséget.

  • Ideiglenes fogkorona – hogy az átmeneti időszakban is elkerülhető legyen a foghiány – Szépség Portál
  • E-book olvasó eszköz vásárlás - BestMarkt
  • Vásárlás: PocketBook E-book olvasó - Árak összehasonlítása, PocketBook E-book olvasó boltok, olcsó ár, akciós PocketBook E-book olvasók
  • Miért vásároljon tőlünk?

Vásárlás: PocketBook E-book olvasó - Árak összehasonlítása, PocketBook E-book olvasó boltok, olcsó ár, akciós PocketBook E-book olvasók

Számunkra a vevőink elégedettségénél semmi sem fontosabb, ezért célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk. Megbízható Magyar székhelyű bolt vagyunk számlával, valós garanciával. Munkanapokon 16:15-ig beérkező rendeléseket még aznap átadjuk szállító partnerünknek, melyek legkorábban másnap kerülnek kiszállításra! A weblapon szereplő termékek mind RAKTÁRON vannak. Telefonon elérhetőek vagyunk Hétfőtől Péntekig 9-16 óráig. Üzemeltető céges adataink: NEVER STYLE Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-281118 Adószám: 25519309-2-42 Székhely Címünk: 1068 Budapest Király utca 80 Nem átvételi pont. Telefonszámunk: 06205433791 Email cím: A feltüntetett árak tartalmazzák az áfá-t? Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak 27% áfával. A szállítási kondíciók minden esetben a termék adatlap alján láthatóak. A szállítási időket mindig megtalálja a termék adatlapján. Fél előre utalni vagy online bankkártyával fizetni? Nálunk a rendelését akár utánvéttel is leadhatja. A honlapon fent van minden személyes cég adat tehát visszakereshetők vagyunk, ez bizalmat ad a vásárlónak.

Általában egy e-book körülbelül 2-10 MB méret között mozog. Tehát például egy 4 GB méretű e-book olvasóra körülbelül 800 darab könyvet tárolhatunk. Fájltípusok E-book olvasó vásárlása előtt érdemes megnézni, hogy a kiválasztott készülék milyen fájltípusokat támogat. Mivel a legtöbb e-book PDF formátumú, ezért mindegyik e-book olvasó kell. Hogy rendelkezzen ilyen támogatott fájlformátummal. A másik ilyen gyakori fájlformátum a DOC fájlok. Így Word dokumentumokat is megtudunk majd nyitni a készülékünkkel. Az XLS kompatibilis ebook reader-ek már a táblázatokat is képesek kezelni. Ma már vannak olyan eszközök is, amelyek Gif és JPG fájlokat is képesek megnyitni. Így a képeket és mozgóképeket is megtudjuk nézni a készülékünkön. Wifi, háttérvilágítás, Akkumulátor Az akkumulátor nak rendkívül nagy szerepe van az e-book olvasóknál. Hiszen ezeket a készülékeket elég sokszor használjuk kirándulás, utazás alkalmával is. Ezért igen fontos, hogy megfelelő akkumulátorral felszerelt készüléket válasszunk.

Áruházunkban több féle e book olvasó közül választhat. Jó választás lehet például a Kindle Paperwhite 4. Ez a készülék vízálló. Beépített háttérvilágítással rendelkezik. Így éjszaka is tökéletesen tudunk olvasni. Hangoskönyv funkcióval is fel lett szerelve. 8GB tárkapacitással rendelkezik. Mely több ezer könyv tárolására alkalmas. Napi fél óra használattal számolva egy töltéssel 8 hétig is használható. Tekintsen szét ajánlataink között. Biztosan talál Önnek megfelelő készüléket, melyben nem fog csalódni. A következő helyeken hirdetjük és az alábbi módon lehet rákeresni e-book olvasó árgép bestmarkt e-book olvasó árukereső bestmarkt e-book olvasó emag bestmarkt Több, mint 37 e-book olvasó közül lehet választani a bestmarkt webáruházából.

gaugecare.com, 2024 | Sitemap