gaugecare.com

Hadházy Ákos Borkai: Hadházy Ákos Totál Szétcincálja Borkai Zsoltot - Olkt.Net

May 13, 2022, 7:10 pm

Forrás: Hadházy Ákos/Facebook Hatalma, teniszpályás luxusvilla van Borkai Zsolt pedagógus feleségének nevén. Az épülethez négy hektár föld is tartozik – tette közzé Hadházy Ákos. A kiszivárogtató pedig bemutatta azt a repülőgépet, amelyet Borkai vett igénybe többször. A győri ellenzék rendkívüli közgyűlést hívna össze. Ismerje meg Borkai polgármester pedagógus feleségének egészen elképesztő méretű birtokát – olvasható Hadházy Ákos Facebook-oldalán. Mint írja, a havi bruttó 1 millió (+250 ezer olimpiai járadék) fizetésű polgármester nyilvános vagyonbevallásában 1, 5 hektár szántó szerepel Sokorópátkán, ám a telekkönyvi kivonatok szerint pedagógus(! ) felesége a festői fekvésű községben 4 hektárnyi telket vásárolt össze 2012 óta. Az egyesített telek pedig egészen lenyűgöző módon átalakult. Az információt egy ott dolgozó építőmunkástól hallotta a képviselő, szerinte az egész területet alagcsövezték (csak ennek költsége több tízmillió), gyönyörű jakuzzit is építettek bele, a teniszpálya pedig kívülről is látszik, csakúgy, mint a szőlőskert a hegyoldalban.

Hadházy: Egyértelmű helyzetben Borkai és fia – Infovilág

közszférában nyugdíj melletti munkavégzés
  1. Romantikus-dráma filmek - 4. oldal - Filmek - mozi-dvd.hu
  2. Kék ezüst karácsonyfa
  3. Itthon: Nyomoz a rendőrség Borkai fiának az ügyében | hvg.hu
hadhazy ákos borkai

Index - Belföld - Borkai fia után is nyomoz a rendőrség

A Győri Audi ETO KC-nál technikai vezetőként hivatkoznak Borkai Ádámra a tao-támogatás iránti kérelemben – hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos. Ahogy korábban megírtuk, a szexbotránya ellenére újraválasztott győri polgármester fia, Borkai Ádám ügyvezetője az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft. -nek, amelynek nincsen árbevétele és évek óta veszteséges, mégis évente 12 millió forint bért fizet neki. Az ifjú Borkai emellett a nemzetközi kapcsolatok koordinátora a győri kézilabdaklubnál. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő most arra hívta fel a figyelmet, hogy a 24 éves Borkait más feladatért is fizetik a Győri Audi ETO KC-nál, a klub 2019/2020-as szezonra szóló, tao-támogatás iránt benyújtott kérelmében ugyanis "technikai vezetőként" hivatkoznak rá. Rajta kívül a dokumentum szerint még Bartha Csaba ügyvezető elnök fizetésére kértek támogatást. Kettejük éves bérköltsége a kérelem szerint 21, 9 millió forint, amit, ha egyenlően osztanak el, nagyjából havi bruttó 900 ezer forintos fizetést jelent.

Ezen aztán horribilis pénzeket, több milliárd forintot nyertek Rákosfalvyék. Rákosfalvy Zoltán (Forrás: Győrplusz TV) Hadházy Borkai pedagógus feleségének ügyeit is megvizsgáltatná a hatóságokkal, miután a telekkönyvi kivonatok szerint Havassy Mirtill 4 hektárnyi telket vásárolt össze 2012 óta egy Győr melletti faluban. Az egyesített területen teniszpálya, lóistálló, karám és erdő is van – mondja Hadházy, aki csütörtök esti Facebook-bejegyzésében az ott dolgozó építőmunkástól hallottakra hivatkozva arról is írt, az egész területet alagcsövezték (csak ennek költsége több tízmillió), valamint gyönyörű jakuzzit is építettek bele, és még szőlőskert is van a hegyoldalban. "Mondja még valaki, hogy Magyarországon a pedagógusoknak nincs jó dolga! " – mondta Hadházy, aki szerint ezt is hozzá kell írni a feljelentéshez, mert egészen biztos, hogy a tanári fizetésből – még ha hozzáadjuk férje 1 milliós polgármesteri juttatását és 250 ezres olimpiai járulékát is – biztosan nem jön ki egy ilyen hatalmas komplexum.

Ez a cikk több mint 2 éves. Teniszpálya és jacuzzi is van azon a négy hektárnyi telken, amelyet Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint 2012 óta vásárolt össze Borkai Zsolt polgármester felesége Sokorópátkán. "A havi bruttó 1 millió (+250 ezer olimpiai járadék) fizetésű polgármester nyilvános vagyonbevallásában 1, 5 hektár SZÁNTÓ ugyan szerepel Sokorópátkán. Ám a telekkönyvi kivonatok szerint pedagógus(! ) felesége a festői fekvésű községben 4 hektárnyi(!! ) telket vásárolt össze 2012 óta. Az egyesített telek pedig egészen lenyűgöző módon átalakul" – írja Hadházy Facebook-oldalán. A politikus elmondta, egy területen dolgozó építőmunkástól megtudta, az egész területet alagcsövezték – Hadházy szerint ez is több tízmillióba kerülhetett. "Sajnos ez nem nagyon tud máshogyan összejönni, mint ha azok az információk a táskákban a maldív és horvát bankokba szállított pénzekről valóban igazak. Ezek a képek még inkább bizonyítják: azon a jachton nem az volt a baj, hogy az urak kétes erkölcsű fiatal hölgyekkel játszottak, hanem hogy a hölgyek rossz erkölcsű, öregedő urakkal szórakoztak" – írja.

  1. Lido home kaposvár kövácsné
  2. Dunaharaszti duna sétány news
  3. Püspökladány lati therm 50

gaugecare.com, 2024 | Sitemap